Terug

Volg Shownieuws

Herstellende Marc van der Linden put hier kracht uit

Nieuws

2 dec 2022, 08:42

Marc van der Linden put kracht uit herfstblaadjes. Dat deelt de royaltywatcher, die de afgelopen week in het ziekenhuis lag, op Instagram. Op zijn Instagram Stories deelt hij een foto van een boom vol herfstblaadjes naast een bord waarop staat dat honden verboden zijn.

"Ik ben geboren in de herfst en vandaag was zo'n dag dat de herfst zich op haar krachtigst liet zien", mijmert Marc. "Het blad is dood maar straalt zoveel kracht uit. Ik put daar kracht uit. De natuur ook die van onszelf (wij zijn ook natuur) om verder te stralen." Behalve de melancholieke foto deelt de royaltykenner ook een stemmig liedje met zijn volgers: Les feuilles mortes ('De dode blaadjes') van zanger Yves Montand.

Marc werd vorige week maandag opgenomen vanwege een herseninfarct. Eerder deze week werd hij weer ontslagen uit het ziekenhuis. Hij moet nog enige tijd revalideren.

In het ziekenhuis botste de royaltyverslaggever met roddelvlogger Yvonne Coldeweijer, die haar 'spionnen' via Instagram had gevraagd om meer informatie te verstrekken over Marc. Dat gaat volgens hem "een grens" over. Het VUMC, het ziekenhuis waar Marc lag, liet in een korte reactie weten ervan uit te gaan dat al het personeel het medische beroepsgeheim naleeft. Het ziekenhuis stelt geen onderzoek in naar het mogelijk lekken van medische informatie over de royaltywatcher.

Gevoelige informatie over Marc van der Linden gelekt?
1:54
Gevoelige informatie over Marc van der Linden gelekt?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.