Terug

Volg Shownieuws

Het internet gaat los op nieuwe single Adele

Nieuws

15 okt 2021, 01:42

Vrijdag is dé dag van Adele's muzikale comeback. De zangeres dropt na meer dan vijf jaar een gloednieuwe single en het internet gaat los.

Het nummer 'Easy On Me', waarvan je een klein stukje in de video bovenaan deze pagina hoort, wordt beschreven als een echte 'Adele-classic'. Dus pak de tissues er maar vast bij.

Hieronder zie je de hele clip:

"Één zin en kippenvel overal", schrijft een fan op Twitter en iemand anders Tweet: "Ik huil, dit is geweldig."

Verder kondigde de Britse superster aan wanneer haar album '30' in de schappen zal liggen. De plaat verschijnt 19 november en volgens de zangeres voelde ze zich tijdens het schrijven ervan niet top.

Het was haar beste vriend die haar door de moeilijke tijd sleepte. "Toen ik het schreef, was het de vriend die langskwam en me opvrolijkte met een fles wijn en een afhaalmaaltijd", schrijft Adele op Instagram. "De wijze vriend die de beste adviezen gaf. Maar ook degene die het wilde in me naar boven haalde. Maar bovenal de vriend die altijd even kwam kijken hoe het met me ging, ook al deed ik dat zelf niet meer, omdat ik zo verslonden was door verdriet. Ik heb mezelf herpakt en alles weer opnieuw opgebouwd en daar gaat mijn album over."

Adele na 5 jaar terug!
4:55
Adele na 5 jaar terug!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.