Terug

Volg Shownieuws

'Het is flink mis met André Hazes'

Nieuws

12 okt 2021, 12:58

Nu maandag bekend is geworden dat André Hazes niet van de partij is bij de Holland Zingt Hazes-concerten en de zanger ook nog andere grote concerten in Nederland en België heeft afgezegd, lijkt het erop dat het "flink mis is met André", stelt Evert Santegoeds in Shownieuws.

"Het blijkt toch allemaal wel veel ernstiger te zijn dan aanvankelijk werd gedacht", aldus Evert maandagavond in de uitzending van Shownieuws. "Wat er met hem aan de hand is, daar zegt nog steeds niemand iets over..." Maar Evert verwacht dat de zanger pas volgend jaar weer op het podium is te zien. Het hele gesprek over André Hazes is in de video hierboven te zien.

Zaterdagavond kon Albert Verlinde al in Shownieuws melden dat André 'vrijwel zeker' niet bij de Holland Zingt Hazes-concerten zou zijn, zoals te zien is in de video hieronder.

Albert Verlinde: André Hazes NIET bij Holland Zingt Hazes
1:50
Albert Verlinde: André Hazes NIET bij Holland Zingt Hazes

Vorige maand werd officieel bekend gemaakt dat de zanger kampt met een burn-out en dat hij de komende periode rust houdt. Het was dan ook onduidelijk of hij op tijd fit zou zijn voor de concerten. Zijn goede vriend Jeroen van der Boom hoopte uiteraard van wel en vertelde onlangs voor de camera van Shownieuws dat hij goed contact heeft met André.

Jeroen laat zich uit over André Hazes
1:16
Jeroen laat zich uit over André Hazes

De manager van André Hazes vertelde eerder over de burn-out van de zanger: “André is gewend een turbulent leven te leiden. Maar door de coronacrisis en ook de veranderingen in zijn leven stond opeens alles op zijn kop. Toch is hij de hele tijd doorgegaan met plannen maken. Nu is het moment gekomen dat hij pas op de plaats maakt en eerst weer helemaal fit wordt."

Patty: 'Sarah heeft een jasje uitgetrokken'
2:39
Patty: 'Sarah heeft een jasje uitgetrokken'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.