Terug

Volg Shownieuws

Het is uit tussen Donny Roelvink & Amijé

Nieuws

30 apr 2019, 15:02

De geruchtenmolen draaide al enkele weken op volle toeren. Maar het hoge woord is er eindelijk uit. De relatie tussen Donny Roelvink en Amijé is voorbij. Dat heeft Donny bekend gemaakt op zijn eigen Instagram Het stel werd extra bekend door hun deelname aan Temptation Island VIPS.

"Ik ben echt verbaasd van mezelf dat ik dit doe, want dit is eigenlijk iets wat ik normaal nooit zou doen. Maar ik doe dit omdat ik het één keer duidelijk gezegd wil hebben en ik geen zin heb in rare verhalen of onduidelijkheden", zo begint Roelvink zijn bericht op Instagram.

Donny gaat verder: "Het is uit tussen mij en Amijé. Verder ga ik hier NIKS over zeggen aan wie of wat dan ook, want dat gaat verder niemand wat aan." De klare taal liegt er niet om, maar hier moeten we het mee doen: "Amijé en ik hebben beiden geen behoefte om dit aan iemand te moeten uitleggen."

"Ik ga jullie vragen om daar gewoon respect voor te hebben", besluit Roelvink: "Wij hebben mooie jaren samen gehad, alleen gaan we nu onze eigen weg. We zijn op een vredige manier uit elkaar gegaan. We gaan beiden verder met ons leven en gunnen elkaar het beste toe."

https://www.instagram.com/p/Bw4WPHmh4Im/

Het koppel werd al een tijd niet samen gespot en geruchten wilden al eerder dat er gerommel was in de relatie. Had Donny ergens 'spijt' van, bijvoorbeeld?

https://www.instagram.com/p/Bu_RATyBDTl/ https://www.instagram.com/p/ButHLGrFE7S/?utm_source=ig_embed

Donny ontkende de verhalen aan alle kanten toen Shownieuws hem confronteerde met de geruchten. "Het is gewoon aan tussen mij en Amijé!", vertelde hij. "Die teksten op Instagram zijn lyrics uit mijn nieuwe clip. Ik ga Amijé maandag gewoon uitzwaaien, want ze gaat een aantal maanden op reis. Ik overwoog om ook mee te gaan, maar helaas: ik heb in mijn agenda gekeken en heb het veel te druk."

En nu, nu het uit blijkt, ruiken vele dames hun kans. "Ga ervoor, schat!", "Hij is single, grijp je kans!" en "Regel hem effe", lezen we onder het bericht op onze Facebook-pagina.

https://www.instagram.com/p/BrfFsJXl690/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.