Terug

Volg Shownieuws

HIER letten MAFS-experts op bij het maken van matches

Nieuws

12 jan 2022, 16:52

Het 7e seizoen van Married At First Sight is van start gegaan en Nederland heeft inmiddels kennis kunnen maken met de allereerste matches. Zo hebben kandidaten Astrid en Sander elkaar al het ja-woord gegeven en stappen ook Astleigh en Rowan in het huwelijksbootje.

Nadat vorige MAFS-seizoenen voor weinig succesverhalen hebben gezorgd, gaan de experts het dit keer helemaal anders aanpakken. Ze gaan namelijk kijken naar wat de deelnemers nodig hebben, in plaats van waar zij naar opzoek zijn.

Aan Shownieuws laat expert Eveline Stallaart weten waar ze nu precies op letten. "Wij zijn veel grondiger gaan onderzoeken en hebben de kandidaten veel meer kunnen spreken, veel meer van ze kunnen zien. We gaan echt helemaal uitdieppen van: 'Wat heeft iemand eigenlijk meegemaakt?'"

Bij het meest bizarre liefdesexperiment laten ze nu het wensenlijstje helemaal los. "Juist door het, van onze kant, heel anders aan te vliegen ga je eigenlijk zien dat wat iemand nodig heeft wel de sleutel kan zijn voor een goede relatie," vertelt Eveline in de video bovenaan deze pagina.

Ook laat seksuoloog en psycholoog Eveline weten wat we dit seizoen kunnen verwachten. "Het gaat gewoon alle kanten op straks, dus ieder krijgt wat wils."

Perfecte Match

Voor alle vrijgezellen onder ons, in onderstaande video geeft Eveline ook aan waar jij op moet letten bij het vinden van jouw perfecte match.

Zó vind jij jouw match volgens MAFS expert Eveline Stallaart
0:27
Zó vind jij jouw match volgens MAFS expert Eveline Stallaart

Header foto: Tom Cornelissen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.