Terug

Volg Shownieuws

Hier is Tatjana Šimić helemaal klaar mee!

Hier is Tatjana Šimić helemaal klaar mee!

Nieuws

25 sep 2019, 11:29

Tatjana Šimić heeft op haar Instagram een openhartige post geplaatst waarin ze onthult dat ze het heel vermoeiend vindt om telkens weer het beste van haarzelf op haar Instagram te laten zien.

Zo vertelt ze dat ze het liefst in haar jeans met een staartje zit, koffie drinkt met haar moeder en wil knuffelen met haar hondje Lilly. "Dat is het enige in het leven wat echt telt. Voor mij dan... Al de rest is gewoon betrekkelijk en alleen voor de buitenwereld."

Verder laat ze ook weten dat Instagram niet haar werkelijke leven laat zien en niet de graadmeter mag zijn voor wie en wat we echt zijn. De blondine is er helemaal klaar mee om steeds weer het beste van haarzelf te laten zien: "Persoonlijk vind ik het best vermoeiend om steeds maar weer mijn best te doen voor een beetje oppervlakkige uiterlijke schijn."

Met haar 56 jaar ziet Tatjana er nog altijd uit om door een ringetje te halen. Ze traint keihard om goed in shape te blijven, maar voor een plattere buik en rondere billen ondergaat ze tegenwoordig een speciale behandeling...

https://www.instagram.com/p/B201XDNIbiC/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.