Terug

Volg Shownieuws

HIER verblijven André en Monique momenteel

Nieuws

12 juli 2022, 08:56

André en Monique hebben de koffers gepakt... De twee zijn met kleine Dré vertrokken naar het buitenland, waar ze ongezien kunnen genieten van een gezinsvakantie.

Onlangs gingen de geruchten al dat het gezin vertrokken zou zijn naar het buitenland. Inmiddels is bekend waar het gezin verblijft. Het lijkt erop dat het gezin vertrokken is naar Thailand, waar ze zullen genieten van de parelwitte standen van het land. Zie de video bovenaan de pagina voor meer.

Ondanks dat de kleine van André en Monique even geleden nog mee is geweest naar Amerika, mag hij nu alweer mee op vakantie met papa en mama. Een week geleden was op Instagram te zien dat Monique en haar zoontje niet konden wachten tot de zomervakantie zou beginnen.

Ziek

Het is niet de eerste keer dat André en Monique samen in Thailand zijn. De twee zijn al een keer eerder geweest toen Monique hoog zwanger was. De zwangere Monique werd toen erg ziek.

Docu

Nadat André en Monique terugkeerde van de vakantie in Amerika, waren de twee niet meer samen gespot. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de documentaire van André die dit jaar nog te zien is op Videoland.

Sarah van Soelen, de ex-vriendin van André gaf onlangs haar mening over de documentaire. In eerste instantie zou zij ook te zien zijn in de documentaire, maar ze heeft geen behoefte om zichzelf nog op beeld terug te zien. Zie onderstaande video.

Sarah van Soelen niet blij met documentaire André Hazes
2:12
Sarah van Soelen niet blij met documentaire André Hazes

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.