Terug

Volg Shownieuws

Hieraan irriteert Paul de Leeuw zich kapot!

Nieuws

30 aug 2019, 14:42

Paul de Leeuw gaat dit najaar De Nummer 1 Show presenteren. In deze quiz komt alles aan bod van beste nummer 1-hit, nummer 1-blunder tot nummer 1-irritatie. Paul kan zich thuis ook behoorlijk ergeren aan bepaalde zaken, zo vertelde hij op de RTL-perspresentatie...

De presentator is vanaf volgende week al op tv te zien met een nieuw seizoen van Ranking the Stars. Onder meer schaatser Kjeld Nuis, cabaretier Steven Brunswijk, presentatrice Emma Wortelboer en zangeres Anny Schilder doen aan de zestiende reeks, de eerste die bij RTL is te zien, mee. En Ook Roy Donders, Patricia Paay, Frits Huffnagel, Inge de Bruijn en Ryanne van Dorst hebben hun deelname aan Ranking The Stars toegezegd.

In juli werd bekend dat Ranking The Stars terugkeert op televisie. Het programma werd altijd uitgezonden door BNNVARA. De publieke omroep maakte in mei bekend te stoppen met Ranking The Stars omdat het programma teveel entertainment zou bieden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.