Terug

Volg Shownieuws

Hierdoor worden de Verraders 's nachts niet betrapt

Hierdoor worden de Verraders 's nachts niet betrapt

Nieuws

15 apr 2021, 18:08

De Verraders spreken in het gelijknamige programma in het holst van de nacht met elkaar af. Hoe kan het toch dat zij nooit betrapt worden door de Getrouwen? Samantha Steenwijk legt het uit...

Aan Glamour vertelt Samantha hoe het kan dat zij en de andere Verraders 's nachts niet gezien worden. Je zou immers zeggen dat iemand het wel hoort als zijn of haar buurman of buurvrouw de kamer verlaat voor een Verraders-meeting. Is het dus hartstikke nep of worden er bepaalde maatregelen getroffen?

"Tijdens de opnames sliepen ook de redactie- en cameramensen in Kasteel Erenstein," vertelt Samantha aan de website. "Er slaapt overal één iemand tussen."

"Kees was bij mij de dichtstbijzijnde Verrader", zegt de zangeres, die later in het programma zelf een Verrader werd. "Ik heb het nooit gehoord, want als ze naar het torentje gingen, dan gingen de mensen achter de schermen door de gangen heen lopen. Je hoorde sleutels rinkelen, deuren dichtslaan. Je wist dus echt niet wie er uit welke deur kwam."

Drie Verraders

In De Verraders gaat een groep bekende Nederlanders op zoek naar een schat. Tussen de achttien deelnemers zitten drie verraders die de groep tegenwerken, zo heeft de zender bekendgemaakt. De show wordt gepresenteerd door Tijl Beckand.

Anders dan bij de tv-hit Wie Is De Mol? weten de kijkers al vanaf het begin wie de drie verraders zijn. Zij doen er alles aan om zelf met de buit naar huis te gaan, zetten de groep tegen elkaar op en 'vermoorden' elke nacht een medekandidaat. De kandidaten proberen de verraders te ontmaskeren en stemmen elkaar weg tijdens een dagelijks terugkerende 'raad'. Na het vertrek van Diederik werd Samantha verkozen tot vierde Verrader in het spel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.