Terug

Volg Shownieuws

Hiermee is Barbie gestopt na zelfmoordpoging!

Nieuws

10 mei 2019, 22:18

Het gaat nu al tien keer beter met Samantha de Jong dan een maand geleden. Dat schrijft ze in een openhartig bericht op Instagram.

''Dit is natuurlijk niet goed te praten wat hij heeft gedaan,'' schrijft ze op haar pagina bij een foto van een nieuwsbericht over moordenaar Thijs H. ''Maar ook ik ben door deze antidepressiva in een psychose geraakt. Het is gewoon troep voor de mensen die dit nooit mee hebben gemaakt. Ze weten ook niet hoe het voelt om dit mee te maken, dat je niks meer weet van wat er gebeurd is. Het maakt je bang, ik was totaal niet mezelf meer toen ik aan de medicatie zat. En na afgelopen keer wat er weer gebeurd is, was nooit mijn bedoeling geweest...''

''Sinds de laatste keer dat het weer gebeurd was, ben ik geen antidepressiva meer gaan gebruiken,'' vertelt ze. ''Ben er nu drie weken vanaf en voel ik me 10 keer beter en voel me geen zombie meer. Ik durfde niet eens meer mijn huis uit, geniet nu meer van de kleine dingen. Je voelt je helder en we gaan er weer voor en deze keer gaat het me lukken! Blijf vallen en opstaan en knokken en doorgaan!'' Go Samantha!

https://www.instagram.com/p/BxSVIxVHoGZ/

Samantha is op dit moment aan het herstellen van haar operatie aan haar gebroken pols. Volgens haar vriend Maron Hill gaat dat goed, zo vertelt hij in de video bovenaan de pagina. ''De komende 6 weken wordt het herstellen!'' schreef ze eerder zelf op Instagram. ''En daar ga ik me vanaf nu ook aan houden #thuis #scheveningen #herstellen #goodvibesonly''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.