Terug

Volg Shownieuws

Hierom is Paul de Leeuw teleurgesteld in RTL

Hierom is Paul de Leeuw teleurgesteld in RTL

Nieuws

25 apr 2021, 14:09

Een flinke domper voor Paul de Leeuw. Nu hij weg is bij RTL mag hij het succesvolle Ranking the Stars niet meer presenteren en dat raakt hem enorm, zo was zaterdagavond te zien in Hoge Bomen.

"Ranking the Stars is echt een enorm leuk programma om te doen, maar ik mag het helaas niet meer maken omdat het bij RTL 5 blijft", vertelt hij aan Jeroen van der Boom. Jeroen vindt het maar belachelijk: "Als Paul de Leeuw er al 150 jaar is, leg dan maar eens aan de kijker uit waarom dat niet meer kan." Waarop Paul antwoordt: "Ik ben bij RTL weggegaan en dan zeggen ze: het programma is van RTL. Maar ik doe het al zó lang, en ik vind het ook echt heel leuk om te doen. Nu gaan ze kijken of ze het bij RTL 5 met iemand anders gaan maken." Meer zie je in de video hierboven.

Reactie RTL

RTL laat in een reactie weten aan Shownieuws: "Paul is meer dan welkom om Ranking the Stars bij RTL 5 te blijven maken, maar hij heeft zelf aangegeven dat niet meer te willen. Wat de invulling van het programma bij RTL 5 dan precies gaat zijn, is op dit moment nog niet bekend."

Vrijheid

Paul vertelde in december in Beau blij te zijn dat hij de keuze heeft gemaakt om zijn contract bij RTL niet te verlengen. De presentator, die in 2018 overstapte van BNNVARA, geniet ervan dat hij nu de vrijheid heeft om na te denken over wat voor programma's hij wil gaan maken. "Ik vond mijn programma's wel leuk maar ze werkten niet, er waren toch niet voldoende kijkers. Ik kreeg veel kansen bij RTL, maar ook veel kansen niet omdat door corona andere keuzes werden gemaakt door de directie. En terecht." De vrijheid lonkte voor Paul. "In de zomer dacht ik: ik wil meer vrijheid voelen om te zoeken naar wat de volgende stap zou kunnen zijn."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.