Terug

Volg Shownieuws

Hierom zei Kees van der Spek 'nee' tegen Expeditie Robinson

Nieuws

13 nov 2021, 16:15

Kees van der Spek heeft toch nee gezegd tegen een tweede deelname aan Expeditie Robinson. De misdaadverslaggever, die als eerste afviel tijdens zijn deelname, zei altijd dolgraag nog een keer mee te willen doen voor revanche. Waarom zei hij dan nee?

De RTL-presentator vertelt het antwoord aan Robbert Rodenburg in diens Youtube-serie Open Kaart. Robbert doet zelf mee aan het programma en had dus zomaar met Kees van der Spek in Kroatië kunnen zitten. "Ik zou er ook in zitten misschien, maar ik kon niet", legt Kees uit.

De voormalig Oplichters in het Buitenland-maker leek in zijn seizoen in 2015 al bij voorbaat één van de grote kanshebbers. Door die dreiging werd hij door de andere spelers al direct weggestemd. "Het is een trauma, echt een trauma. Het was zó kut." Hoewel hij het misschien wel nog een keer had willen proberen, zei hij toch 'nee'. "Ik heb gewoon geen tijd. Ik moet elke 3,5 week een uitzending maken, ik heb echt amper tijd. Ik had wel graag gewild, maar misschien de volgende keer als het weer op een tropisch eiland is." De uitspraken van Kees zijn in de video bovenaan de pagina te zien. De gehele aflevering van Open Kaart is hieronder te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.