Terug

Volg Shownieuws

Hiervan heeft Tineke Schouten spijt

Hiervan heeft Tineke Schouten spijt

Nieuws

3 juni 2023, 12:03

Tineke Schouten heeft er spijt van dat zij de afgelopen jaren niet meer rust heeft genomen om te reizen. Dat vertelt de 68-jarige cabaretière zaterdag in gesprek met het magazine VROUW van De Telegraaf. Zij toert op dit moment met haar jubileumshow Dubbel door het land.

"Ik heb ooit wel gedacht: ik ga het een paar jaar rustig aan doen en leuke reisjes maken met mijn man", vertelt Schouten. "Maar dat is nu eigenlijk te laat, want zijn gezondheid is daarvoor inmiddels te slecht. Dat is heel jammer."

De Utrechtse comédienne vindt het overigens wel geweldig om een paar dagen erop uit te trekken met de kleinkinderen. "Ik ben laatst nog drie dagen met ze naar Parijs geweest. Dan mogen zij uitstippelen wat ze willen doen. We hebben een aantal highlights gezien, maar er moet ook wel geshopt worden. En dan zijn ze blij dat oma haar portemonneetje mee heeft. Dat zijn dagen met een gouden randje. Dat zei mijn moeder ook altijd."

Eerder ging Shownieuws 'Op Pad Met....' Tineke. Bekijk de video hieronder.

Op pad met Tineke Schouten
3:05
Op pad met Tineke Schouten

Weinig tijd

Schouten zou ook graag vaker uitstapjes met haar vriendinnen maken, maar moet dan vaak verstek laten gaan vanwege haar optredens. "Ik wandel heel graag met de honden en ik woon in een heel leuke buurt", vertelt ze. "Annemarie Jorritsma is mijn buurvrouw en aan de overkant woont Albertien en dan is er ook nog mijn wandelvriendin Jasmijn. Maar als zij leuke uitstapjes gaan maken, kan ik nooit mee, want dan moet ik zelf optreden."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.