Terug

Volg Shownieuws

Hilaria en Alec Baldwin verwelkomen zevende kindje

Nieuws

25 sep 2022, 08:26

Hilaria en Alec Baldwin hebben hun zevende kindje samen verwelkomd. Op Instagram deelt de 38-jarige Hilaria een video van het pasgeboren meisje.

Hun dochter heeft de naam Ilaria Catalina Irena gekregen. "Ze is er! We zijn zo blij om jullie voor te stellen aan onze kleine droom die is uitgekomen", schrijft Hilaria bij de video. "We zijn allebei blij en gezond. Haar broertjes en zusjes zijn druk bezig om haar te verwelkomen in ons huis."

Alec (64) en Hilaria maakten in maart bekend in verwachting te zijn. Samen hebben ze al dochters Lucía en Carmen Gabriela en zoons Rafael Thomas, Leonardo Ángel Charles, Romeo Alejandro David, en Eduardo "Edu" Pao Lucas. Uit een eerder huwelijk heeft Alec een dochter, Ireland.

Schietincident

Alec Baldwin leefde met de angst gedood te worden door aanhangers van Donald Trump, nadat de voormalige president van de Verenigde Staten eerder had gezegd dat Baldwin expres de trekker overhaalde op de set van de film Rust.

Dat zegt de 64-jarige acteur in gesprek met CNN. Bij het schietincident in oktober 2021 kwam cameravrouw Halyna Hutchins om het leven. De door politie vrijgegeven beelden vlak na het schietincident, bekijk je hierboven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.