Terug

Volg Shownieuws

Hilarisch: Beau blundert aan talkshowtafel

Nieuws

3 dec 2022, 18:48

Beau van Erven Dorens is sinds kort weer terug te zien aan zijn talkshowtafel op RTL 4. De presentator lette vrijdagavond alleen even niet op...

In het talkshowprogramma vertelt Beau de kijker keurig wie er vanavond aan de talkshowtafel zitten. Kort daarna wordt het leadermuziekje gestart en keren we terug naar de presentator.

Niets in de gaten

Even later heeft Beau niet in de gaten dat hij live is. “Jan Joost, hoe is het afgelopen met voetbal?”, vraagt hij nietsvermoedend. “Ja, jongens, jullie mogen wel even een beetje muziek opzetten”, zegt hij vervolgens tegen zijn redactie terwijl hij achteroverleunt. “En we hebben een reclame van euh…” En dan dringt het tot Beau door!

Al bezig

“O, we zijn bezig”, zegt Beau verschrikt! “Ah, sorry!” Het publiek en de gasten schateren het uit. Gelukkig herpakt de presentator zich snel en heet hij de kijkers alsnog welkom: “Sorry voor deze chaos, dames en heren. Hartelijk welkom.” Voorzorgmaatregelen

Eerder nam Beau voorzorgmaatregelen na de lijnactie bij Jinek. Bekijk gauw de beelden hierboven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.