Terug

Volg Shownieuws

HILARISCH: Familie Oerlemans knipt elkaars haar

Nieuws

2 apr 2020, 10:13

Overal ter wereld zijn kappers gesloten, tot groot verdriet van veel mensen. De familie Oerlemans gaat echter niet bij de pakken neerzitten. Zij doen het gewoon lekker zelf!

Op de video die Danielle Oerlemans op Instagram deelt is te zien hoe zoon Thijmen het haar van de 13-jarige Benjamin millimetert. Heel veel kan er dus niet fout gaan, maar het is toch even een hele nieuwe look voor de zoon van Reinout en Danielle. Na de knipbeurt worden de resterende haren nog even weggeblazen met een bladblazer. Het hilarische tafereel is te zien in de video hierboven.

Bijzondere verrassing

Op 26 maart was het nog groot feest in huize Oerlemans.  De kinderen van Danielle Oerlemans hebben hun moeder flink in het zonnetje gezet op haar verjaardag. Door de coronacrisis konden ze deze dag niet vieren, zoals ze dat normaal zouden doen. Maar daar hadden haar vier kinderen een creatief alternatief voor. Thijmen (18), Fiene (15), Benjamin (13) en Katelyn (10) hadden de eetkamer omgetoverd tot een sprookje en verraste hun moeder daar op een speciaal etentje met het hele gezin.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.