Terug

Volg Shownieuws

Hint Gio op een verhuizing?

Nieuws

27 okt 2023, 17:40

Gio plaatste vrijdagmiddag een opmerkelijke video in zijn story. Het lijkt er namelijk op dat de YouTuber hint op een aankoop van een nieuw huis (zie video)...

Gio was vrijdagmiddag op stap met twee bekende makelaars. Hij plaatste een video van een penthouse in zijn story met de tekst: "Blijft bizar dit." De Youtuber is al vaker met makelaars op stap gegaan om te kijken voor een huis in het centrum van Rotterdam, maar daar is nog nooit een koop uitgekomen.

Proost

Hij plaatste ook een andere opmerkelijke video in zijn verhaal. Je ziet daarop hoe Gio en de twee mannen met champagne proosten. Ze zeggen tegen elkaar: "Proost mannen, hatsjee!" Wat zal deze proost betekenen?

Gio heeft laatst voor twee maanden een luxe appartement in Rotterdam gehuurd. Zijn eigen huis in Krimpen aan de Lek werd toen verbouwd, dus hij woonde toen tijdelijk daar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.