Terug

Volg Shownieuws

HNTM-Loiza (22) getroffen door herseninfarct

HNTM-Loiza (22) getroffen door herseninfarct

Nieuws

21 nov 2017, 15:02

Loiza Lamers heeft een bloedprop in de hersenen. Dat meldt haar management aan Shownieuws. Het transgendermodel wordt momenteel onderzocht in het ziekenhuis in Arnhem. Volgens haar management heeft Lamers zo goed als zeker niets aan het infarct overgehouden. Ze kan uitstekend praten en heeft geen verlammings- of andere restverschijnselen.

Het management zegt: "Loiza zakte maandag bewusteloos in elkaar en werd met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Daar werd bij een scan een bloedprop in haar hersenen aangetroffen. De artsen doen nu hun onderzoeken. Al onze gedachten en gebeden zijn met Loiza."

"Loiza is erg bang op dit moment", gaat haar management verder, "maar ze houdt zich ook heel sterk." Iedereen hoopt het beste voor haar en daarom is haar familie nu ook bij Loiza, zo laat het management weten.

In 2015 wordt Loiza beroemd wanneer ze meedoet aan Holland's Next Top Model. Ze is het eerste transgendermodel ooit dat weet te winnen. Loize wees het gewonnen contract met Touché Models af. Zij wilde los van hen zelf haar carrière op- en uitbouwen. De loopbaan van Loiza gaat heel goed, met de nodige covers en catwalkshows op haar palmares.

Fred van Leer - die in HNTM haar coach was - reageert geschokt: "Lieve Loiza ik denk aan je!"

https://www.instagram.com/p/BbwqboHHdSt/

Op Loiza's Instagram regent het beterschapswensen van haar vele volgers.

https://www.instagram.com/p/BbrMaahnOyH/?taken-by=loizalamers

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.