Terug

Volg Shownieuws

Hoe gaat het nu met de Echte Gooische Meisjes?

Hoe gaat het nu met de Echte Gooische Meisjes?

Nieuws

17 mei 2019, 10:56

Deze week kwam naar buiten dat Leslie Keijzer, bekend van onder andere Echte Gooische Meisjes, in verwachting is van haar eerste kindje. Maar hoe gaat het met de andere meisjes van het realityprogramma? (Her)ken jij ze nog?!

Het programma Echte Gooische Meisjes werd tussen 2008 en 2010 uitgezonden op RTL 5. In deze serie kregen we een kijkje in het leven van vijf meisjes die vol in luxe en meer dan een beetje verwend, leven in 't Gooi. De camera volgde Bo, Pauline, Florine, Leslie en Kimberly op de voet tijdens hun gezamenlijke borrels, feestjes, etentjes, shopsessies en tot in de sportschool.

Bo Wilkes De knappe Bo Wilkes is dolgelukkig en momenteel moeder van twee prachtige kinderen; zoon Boyd en dochter Julie. Maar er komt nog een kleine aan! Op haar Instagram laat de blondine weten dat ze in verwachting is van een derde kindje... een meisje.

https://www.instagram.com/p/BvducvZBGpp/ https://www.instagram.com/p/BweKNtHhEfx/ https://www.instagram.com/p/ButclSMB0aN/

Pauline Wingelaar "Beter verwend dan verwaarloosd." Herken jij deze uitspraak nog? Met deze quote is Pauline heel bekend geworden in Nederland. Ze is dan ook na realityprogramma nog vaak te zien geweest op tv. Zo deed de diva mee aan Echte Meisjes in de Jungle, Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS en kregen we in Eigen Huis en Tuin een kijkje bij haar thuis. Pauline woont samen met haar man Harmen en twee zoontjes Reinier en Diederik in Naarden-Vesting.

https://www.instagram.com/p/Bt3ff-VAFdf/ https://www.instagram.com/p/BxXflNHAJlD/ https://www.instagram.com/p/BvFiwNcAjeu/

Florine Hofstee In tegenstelling tot de andere Echte Gooische Meisjes, staat Florine niet veel meer in de spotlights. Tegenwoordig is ze druk bezig met haar eigen webshop ByBolina. Florine is dolgelukkig en inmiddels getrouwd, met haar man Jeroen. De tortelduifjes hebben samen een huis gekocht. Verder is op haar Instagram te zien dat ze volop geniet van alles wat het leven te bieden heeft!

https://www.instagram.com/p/BVrGzvdginm/ https://www.instagram.com/p/BKpw-_wBt8n/ https://www.instagram.com/p/BoENf4LCGK3/

Leslie Keijzer Leslie Keijzer is momenteel in de wolken. Eerder deze week werd bekend gemaakt dat de brunette in verwachting is van haar eerste kindje. Het Echte Gooische Meisje heeft al sinds 2011 een relatie met Govinda. Het stel heeft samen al twee katjes met wel heel sjieke namen: Louis en Truffel. Ook is Leslie nog steeds bevriend met Florine en genoot ze onlangs nog met Pauline van echte Gooische friet met... truffelmayonaise!

https://www.instagram.com/p/Bxfi_7DocQ2/ https://www.instagram.com/p/BsxxdYcB8dv/ https://www.instagram.com/p/BvW89SjACUi/

Kimberly Bosman Van Kimberly horen we sinds haar deelname aan het programma niet veel meer. Ze is moeder van Morris (3) en woont samen met haar vriend in Overgooi. Naast mama zijn heeft deze powervrouw een eigen nieuwe beauty salon in Laren.

https://www.instagram.com/p/BxiJ427DZ8G/ https://www.instagram.com/p/BxXrLk2A6nP/ https://www.instagram.com/p/BxagBIXld0N/

'Echte Gooische Moeders' Om alle fans op de hoogte te houden, hebben de meisjes een nieuw Instagram-account gelanceerd. Op Echte Gooische Moeders kunnen liefhebbers de vijf 'meisjes' volgen. De dames geven hun volgers een uniek kijkje in hun leven op het gebied van trouwen, samenwonen, zwangerschap, kinderen, glamour en werken.

https://www.instagram.com/p/BxadkvYg8on/ https://www.instagram.com/p/BxdCXtAIhRx/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.