Terug

Volg Shownieuws

Hoe gaat het nu met de oud-K3'tjes?

Hoe gaat het nu met de oud-K3'tjes?

Nieuws

8 aug 2019, 10:07

Kathleen Aerts nam 10 jaar geleden afscheid van haar plekje in de populaire K3-meidengroep. De blondine is daarna naar Zuid-Afrika vertrokken en is sindsdien een beetje onder de radar verscholen. Shownieuws sprak met haar om te kijken hoe het nu met haar gaat. En wat doen Karen Damen en Kristel Verbeke nu?

Van Oya lélé tot Tele-Romeo, Kathleen Aerts, de allereerste blondine van K3, stond 10 jaar geleden nog met deze megahits op het podium in Nederland en België. Inmiddels is ze verkast naar Zuid-Afrika, waar haar leven een compleet andere wending heeft gekregen. Aan Shownieuws vertelt de zangeres over haar leven in Afrika, hoe ze terugkijkt op haar K3-tijd en nog veel meer leuks. Het interview met Kathleen is hierboven te bekijken!

Mijlpaal voor K3

Begin deze week vierde de nieuwe formatie van K3 nog een grote mijlpaal: Hun eerste single, 10.000 Luchtballonnen, is meer dan 30 miljoen keer beluisterd op YouTube!

https://www.instagram.com/p/Bz5X60Nor1p/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.