Terug

Volg Shownieuws

Hoera! Zoontje Jan Dulles blaast vandaag zijn eerste kaarsje uit!

Hoera! Zoontje Jan Dulles blaast vandaag zijn eerste kaarsje uit!

Nieuws

11 nov 2019, 12:14

Hiep, Hiep, Hoera, groot feest in Volendam. James is vandaag al weer één jaar oud! Jan Dulles, zanger van de 3J's, en zijn vriendin Caroline Mol zijn nog steeds tot over hun oren verliefd op hun zoontje James.

Op Instagram deelt Jan een bijzondere foto met de tekst: "Vandaag is ie dus écht jarig. Gelukkig gister nog even buiten gelopen met hem en een foto genomen want dat is vandaag niet mogelijk."

https://www.instagram.com/p/B4uBsr2BoNG/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Ook Moeder Caroline Mol staat stil bij de verjaardag van haar zoontje. Zij laat op weten: "Morgen is ie dan echt 1. Mijn aller liefste vriendje. ? We gaan er -weer- een gezellige dag van maken! ?."

https://www.instagram.com/p/B4s4A5xh0xr/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Jan en Caroline vieren samen deze mijlpaal. Na de geboorte, vorig jaar vertelde hij aan Shownieuws dat ze vanaf moment één met liefde werden overspoeld. ”We hielden het niet droog en we hielden de adem in. Alle clichés… geen woord van gelogen. Het is niet te geloven en dit is pas het begin”.

James is het 45e kind, in 2009 kregen ze al Fred en in 2004 dochter frits

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.