Terug

Volg Shownieuws

Home Alone-acteur gearresteerd wegens geweld tegen vriendin

Home Alone-acteur gearresteerd wegens geweld tegen vriendin

Nieuws

23 dec 2021, 08:03

Devin Ratray (44), de acteur die de oudere broer van Macaulay Culkin speelde in de kerstklassiekers Home Alone en Home Alone 2, werd eerder deze maand gearresteerd nadat hij zijn vriendin mishandeld zou hebben.

Woensdag heeft de openbaar aanklager van de Oklahoma District County meerdere aanklachten tegen Ratray ingediend. Dit meldt Deadline. Ratray, wiens personage Buzz McAllister heette, was met zijn vriendin in Oklahoma bij de fanconventie OKC Pop Christmas Con. Bij dit tweedaagse evenement werd hij aangekondigd als een van de grootste trekpleisters. Twee vrouwen vroegen de acteur om een handtekening, waarop zijn vriendin hen gratis gesigneerde kaarten gaf. Hiermee was 'Buzz' het niet eens, omdat hij vond dat er betaald voor moest worden.

Eenmaal terug op de hotelkamer zou hij zijn vriendin gewurgd hebben. "Het slachtoffer had ademhalingsproblemen toen de verdachte haar keelde en zijn andere hand over haar mond deed," schreef detective Burnett van de politie in zijn rapport. De acteur zou haar gezegd hebben "zo zul je sterven".

De vrouw wist zichzelf te bevrijden uit zijn greep maar werd daarna door Ratray in haar gezicht geschopt. Uiteindelijk wist ze te ontsnappen uit de kamer, hetzij met meerdere verwondingen.

Commercial

Macaulay Culkin, de inmiddels 41-jarige acteur werkte een paar jaar geleden wel mee aan een parodie op zijn klassieker en in de video bovenaan de pagina zie je beelden van deze commercial. In die commercial is Macaulay te zien als de inmiddels opgegroeide Kevin McCallister die allerlei Google-handigheidjes gebruikt. Zo bestelt hij dit keer pizza online en gebruikt hij zijn computer om 'Operation Kevin', vol boobytraps te starten. Zo voorkomt hij dat de inbrekers hem dit keer opnieuw moeten hebben.

Home Alone kwam in november 1990 uit en is sindsdien uitgegroeid tot een van de populairste kerstfilms ooit.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.