Terug

Volg Shownieuws

Hoogzwangere Channah gooit Quentin huis uit

Hoogzwangere Channah gooit Quentin huis uit

Nieuws

26 okt 2020, 10:44

Channah en Quentin kunnen ieder moment hun tweede kindje verwelkomen. De sfeer in huize Koerten is echter behoorlijk verziekt, laat Quentin weten in een openhartige Youtube-video.

"Het is weer zover", zegt de Temptation Island VIPS-deelnemer in de video hierboven. "We hebben weer ruzie. Zoals je ziet ben ik in een hotelkamer. Ik ben het huis uitgetieft. Tenminste, ik ben mijn eigen huis uitgezet."

Quentin vertelt welke druppel de emmer deed overlopen. "Channah ging douchen en ik was met Tiger beneden. Vervolgens ging Tiger huilen. Ik een flesje voor die jongen maken, maar hij bleef huilen. Toen riep Channah van boven: 'Wat is er aan de hand?!' Toen kwam ze naar beneden stormen: 'Nee, hij moet normaal eten, ik kan niet eens normaal douchen!' Ik zeg 'Channah, bemoei je er even niet mee, ik ben hier een flesje aan het maken, hij is moe, dan gaat hij bij me liggen op de bank, dan valt hij misschien in slaap.'

Channah was woest. Volgens Quentin riep ze: 'Ik wil dat je weggaat, we gaan uit elkaar.' Quentin zei daarop terug: 'Nou, daar ben ik blij mee.' Quentin: "Zo'n klootzak ben ik dan ook wel weer. Mij boeit het ook niet allemaal, als je elke dag alleen maar gezeik krijgt. Op een gegeven moment denk je dan ook: fuck it, dan gaan we toch uit elkaar. Tuurlijk wil je dat niet echt, maar ja..."

Hotel

Quentin heeft vervolgens zijn spullen gepakt en verblijft nu in een hotel. "Ik heb Channah niet laten weten waar ik ben. Ze bekijkt het maar."

En dat terwijl Channah aan de vooravond staat van de bevalling van een dochter, waarvan dit overigens de naam zou kunnen zijn. "Wel kut, want ze kan gaan bevallen", zegt Quentin dan ook. "Maar ik laat mijn telefoon aan, als er iets is, kan ze bellen."

Channah Koerten maakte op Moederdag bekend in verwachting te zijn van een tweede kindje. Op YouTube vertelden Channah en Quentin dat een tweede kindje op de planning stond, maar dat het zó snel raak zou zijn, had het Ex On The Beach-koppel niet verwacht.

Channah en Quentin openhartig over tweede kindje
1:37
Channah en Quentin openhartig over tweede kindje

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.