Terug

Volg Shownieuws

HUH: Deze EOTB-ster is de ex van Temptation-Pommeline!

HUH: Deze EOTB-ster is de ex van Temptation-Pommeline!

Nieuws

4 juni 2019, 16:50

Bij Ex on the Beach: Double Dutch draait het uiteraard allemaal om exen, maar ook buiten de show blijken er bekende exen op te duiken. Zo zijn Pommeline Tillière en Wayne Siebenga ooit een setje geweest.

Tijdens een spelletje Fuck, marry or avoid waar Wayne aan meedoet voor voor Flair.be krijgt hij een hoop pittige vragen. In de video worden alle Ex On The Beach All Stars aan de tand gevoeld over met wie zij zouden willen trouwen, met wie ze het bed zouden willen delen en wie zij liever zouden vermijden. Wayne krijgt de vraag wat hij met Annelien Coorevits, Pommeline en Milou van Temptation Island zou doen. Daar hoeft de spierbundel niet lang over na te denken. Wayne wil sowieso trouwen met Pommeline: "Pommeline, marry, klaar!" Dan doet Wayne er nog een schepje bovenop: "Ze is een ex van mij!"

Hoe Fabrizio hierover denkt is niet bekend. Het is sowieso maar de vraag of hij en Pommeline nog samen zijn, aangezien er deze week beelden verschenen van Fabrizio met een Temptation Island-verleider...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.