Terug

Volg Shownieuws

Komt Ranking the Stars toch niet terug?

Nieuws

10 nov 2022, 08:10

Het is nog lang niet zeker dat het programma Ranking the Stars terugkeert bij de NPO. Dat laat BNNVARA woensdag desgevraagd weten. Presentator Paul de Leeuw liet de afgelopen week in een interview voor SBS doorschemeren dat al wordt nagedacht over kandidaten.

Maar dat is wat prematuur, beklemtoont BNNVARA. "De producent is op dit moment aan het kijken of een nieuwe serie Ranking kan worden maken die aansluit bij de huidige tijdsgeest en thema’s die we bij BNNVARA belangrijk vinden", aldus een woordvoerder. "Die nieuwe vorm en line-up van BN’ers moeten nog aan ons worden gepresenteerd. Op basis daarvan beslissen we hierover. Het is op dit moment dus nog verre van zeker of Ranking daadwerkelijk terugkeert."

In het programma moeten BN’ers onalledaagse vragen beantwoorden en elkaar de maat nemen. Ranking the Stars is al bijna vijftien jaar op televisie. In 2019 verhuisde het programma van BNNVARA naar RTL nadat De Leeuw de overstap had gemaakt naar de commerciële omroep. Maar RTL maakte recent bekend niet door te gaan met de show.

De Leeuw liet doorschemeren bij SBS dat Evert Santegoeds al benaderd was als deelnemer in het programma. Yvonne Coldeweijer bood zich woensdag via haar juicekanaal zelf aan voor de show. De vrouw achter het populaire juicekanaal Life of Yvonne meldde op Instagram: "Je mag mij ook wel bellen hoor. Lijkt me wel leuk, BN'ers roasten in het echt. En ik ben veul goedkoper dan Evert."

Paul de Leeuw over Yvonne en Ranking the Stars
1:01
Paul de Leeuw over Yvonne en Ranking the Stars

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.