Terug

Volg Shownieuws

HUH?! Stel zet 'Kopen Zonder Kijken'-huis met flinke vraagprijs in de verkoop

HUH?! Stel zet 'Kopen Zonder Kijken'-huis met flinke vraagprijs in de verkoop

Nieuws

6 mei 2021, 14:49

In december trokken Alex en Pien in hun prachtige woning, volledig gerenoveerd door het 'Kopen Zonder Kijken'-team. Slechts vijf maanden later zet het stel hun woning in Nijmegen weer in de verkoop. En daar hopen zij flinke winst op te maken...

Het Nijmeegse avontuur van Pien en Alex was één van de meest besproken afleveringen van het seizoen. De woning die tv-makelaar Alex voor het koppel aanschafte beschreven zij als 'één grote ellende'. Aannemer Bob Sikkes en de rest van het team toverde de 'bouwval' echter om tot een 'droomhuis'. Lang heeft het jonge gezin er echter niet van genoten.

Verkocht

Het stel kocht de woning in december en was niet van plan te vertrekken. "We gaan hier nooit meer weg", zei de vrouw des huizes in de aflevering.

Toch lijkt er iets veranderd te zijn aan de situatie, en hebben Alex en Pien hun 'droompaleis' weer in de verkoop gezet. En daar lijken zij een flink slaatje uit te slaan.

Waar zij de woning - zonder te kijken - kochten voor 335.000 euro, vraagt het stel slechts vijf maanden later 500.000 euro voor het huis.

Reactie

Het koppel wil niet reageren op de verkoop van hun woning. De Gelderlander meldt dat een woordvoerder van RTL wel heeft gereageerd. Volgens de woordvoerder is gezinsuitbreiding de reden voor de verkoop.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.