Terug

Volg Shownieuws

Trouwen Suzan en Freek bij The Streamers?

Nieuws

6 sep 2022, 20:18

Suzan en Freek hebben met een grappig filmpje verwarring gezaaid over hun aanstaande bruiloft. Het verloofde stel doet alsof ze tijdens de aanstaande The Streamers-concerten gaan trouwen...

In het fragment is te zien hoe Suzan en Freek met kaartjes voor de concerten in het Olympisch Stadion wapperen. "De laatste 5000 kaartjes voor onze bruiloft, dames en heren. Laatste tickets, Golden Circle!"

In de reacties wordt hilarisch, maar ook verwarrend gereageerd. "Zijn die kaartjes echt voor de bruiloft?" schrijft iemand bijvoorbeeld. Een ander: "Bewaar aub een ticket. Voor jullie bruiloft 2 x aub? Dit willen we nooit missen. Fotograferen? Doe ik ook wel even hoor. Ik zorg dat jullie er te gek op staan."

Het management van Suzan en Freek laat aan Shownieuws weten dat het echt om een grap gaat. "Natuurlijk gaan ze niet trouwen tijdens The Streamers", aldus hun manager.

Je ziet de grap van Suzan en Freek in de video bovenaan de pagina.

Meer over het aanstaande huwelijk van Suzan en Freek zie je in de video hieronder.

Suzan & Freek gaan trouwen
1:39
Suzan & Freek gaan trouwen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.