Terug

Volg Shownieuws

HUH?! Volgers in shock om bizar filmpje van Rogier Smit

HUH?! Volgers in shock om bizar filmpje van Rogier Smit

Nieuws

4 jan 2021, 11:05

Rogier Smit heeft op zijn social media wel een heel vreemd filmpje gedeeld. Volgers zijn totaal in shock, zo is in de reacties te zien.

In het filmpje, dat bovenaan deze pagina te bekijken is, zien we hoe een halfnaakte Rogier zich zittend op een bed aan het uitkleden is. Ook kijkt hij naar een laptop die voor hem staan. Waarom hij dit deelt, blijft vooralsnog onduidelijk.

Veel volgers reageren geschokt op zijn filmpje. "Gozer waar ben je mee bezig 🤦‍♂️🤦‍♂️", "Ja Rogier ga je ook een OnlyFans profiel aanmaken 😜", "Jemig, ik denk: 'Nou wordt het spannend!', stopt het filmpje...🤷🏻‍♀️", "Wat ben je nou aan het doen? Webcam sex'en ofso?! 😅" en "Wat een raar filmpje!", wordt er onder andere geschreven.

Onrustig jaar gehad

Rogier en zijn man Frank Jansen kwamen het afgelopen jaar veel in het nieuws. De relatie van de twee kwam onder druk te staan nadat ze allebei meerdere, persoonlijke onthullingen van elkaar deelden in de media. Ook leek een scheiding eraan te komen, maar dat nieuws heeft Frank kort daarna ontkracht. Hij liet weten dat het juist weer goed tussen hen gaat en dat ze elkaar weer op regelmatige basis spreken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.