Terug

Volg Shownieuws

Waarom waren Paul de Leeuw en Snelle niet bij Streamers?

Nieuws

27 dec 2021, 23:16

Naast rapper Snelle was ook Paul de Leeuw de grote afwezige bij The Streamers. Waarom waren de sterren van de eerste Streamers-edities er niet bij?

Samantha Steenwijk vertelt in RTL Boulevard dat dit in het geval van Paul één groot mysterie is. "Paul was in eerste instantie aangekondigd, daarna weer afgekondigd. En niemand weet precies waarom."

De zangeres heeft zelf ook geen idee wat er aan de hand is. "Ook wij weten dat niet, dus misschien komen we daar nog achter. Dat was jammer."

Snelle

Voor de afwezigheid van Snelle is wel een duidelijke reden. "Snelle was niet aanwezig, maar die kon helaas niet bij de repetities zijn."

"Die zat in een schrijfsessie op Bonaire. Hij kon dus niet repeteren, maar hij was wel in Nederland. Maar als je niet kan repeteren, wordt het wel lastig", aldus Samantha.

Streamers

Naar de livestream van The Streamers in de Efteling hebben zondag 2,44 miljoen mensen gekeken. Volgens de organisatie is dat een evenaring van het kijkcijferrecord dat afgelopen april werd neergezet met het optreden op Koningsdag. Daarnaast werd er ook nog eens minimaal 500.000 euro opgehaald voor UNICEF.

De supergroep met onder anderen Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Maan, Thomas Acda, Paul de Munnik, Ronnie Flex, Suzan en Freek en VanVelzen trad drie keer eerder op. Tijdens het optreden bij Paleis Noordeinde op 27 april keken ook rond de 2,5 miljoen mensen, dat was volgens de organisatie op dat moment het grootste publiek ooit voor een livestream-event.

Al een kwartier nadat de show was begonnen waren er volgens de band al twee miljoen mensen aan het kijken. Een uur na aanvang waren dat er 2,25 miljoen en om 22.15 uur tikte de stream de 2,44 miljoen kijkers aan. Het laatste concert dat The Streamers gaven in De Kuip was op het hoogtepunt goed voor 1,9 miljoen kijkers.

Naast kerstmuziek werden ook eigen hits door de artiesten ten gehore gebracht. Daarnaast werd er een ode aan Peter R. de Vries gebracht door een opvoering van A Whiter Shade of Pale van Procol Harum, het favoriete nummer van de vermoorde misdaadverslaggever. De uitvoering was onderdeel van een top vijf met nummers die diende als tegenhanger - met een knipoog - van de Top 2000 op NPO Radio 2.

Vooral Emma Heesters maakte veel indruk, zoals je kan zien via deze link.

Achter de schermen bij The Streamers kersteditie
3:21
Achter de schermen bij The Streamers kersteditie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.