Terug

Volg Shownieuws

Huis Britney Spears doorzocht op afluisterapparatuur

Nieuws

5 okt 2021, 11:22

Het huis waar Britney Spears woont in Thousand Oaks, nabij Los Angeles, zou door specialisten grondig doorzocht zijn op eventuele afluisterapparatuur.

Uit de nieuwe documentaire Controlling Britney Spears, gemaakt door The New York Times, zou zijn gebleken dat de door Jamie Spears ingehuurde beveiligers door het hele huis apparatuur plaatsten zodat hij elk gesprek dat zijn dochter voerde kon horen. Britney zou hiervan niet op de hoogte zijn geweest. Dit meldt The Daily Mail.

Britneys advocaat Mathew Rosengart eiste dat de beveiligingsspecialisten de villa van top tot teen onderzochten, terwijl de zangeres met haar verloofde Sam Asghari op vakantie was. Het is nog niet bekend of er daadwerkelijk iets is aangetroffen. "Het was een hele strakke operatie, die je kunt vergelijken met iets wat de FBI zou doen. Het hele huis is bij wijze van spreken op z'n kop gezet, omdat het echt schandalig zou zijn als blijkt dat Britney inderdaad jarenlang is afgeluisterd," aldus een bron.

In de staat Californië moeten beide partijen op de hoogte zijn wanneer er opnames gemaakt worden, iets wat bij Britney en haar vader niet het geval zou zijn geweest. Een van de voormalige beveiligers liet in de documentaire weten meerdere malen op pad te zijn gestuurd om de laatste snufjes op het gebied van afluisterapparatuur aan te schaffen. Hem werd destijds door zijn baas verteld 'dat het puur en alleen voor Britneys veiligheid was'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.