Terug

Volg Shownieuws

Huis van de Meilandjes verkocht met dikke winst

Nieuws

28 okt 2021, 20:21

Fantastisch nieuws voor de Meilandjes, want hun huis is officieel verkocht. En met dikke winst!

Nog geen half jaar nadat Martien en Erica een villa in hun vertrouwde Noordwijk kochten, waren de twee er alweer klaar mee. Voormalig kasteelheer Martien vertelde eerder aan De Telegraaf, zo is ook in de video bovenaan deze pagina te zien, dat ze weinig privacy hebben in hun nieuwe paleisje. "Dit huis is gewoon te druk, elke dag staan de mensen voor de deur. En zelfs van het hek trekken sommigen zich niets aan."

Zo gezegd, zo gedaan en dus zetten de Meilandjes het huis te koop. Nu - ruim een maand later - is het verkocht, laat Erica weten. De twee hebben €2.695.000 voor de Noordwijkse villa gekregen. Dat is €155.000 meer dan de prijs die zij betaalden eerder dit jaar.

Chateau

Helaas is het chateau in Frankrijk nog steeds niet verkocht. Wel kon Erica vandaag aan Shownieuws onthullen dat er inmiddels een bod is gedaan. Mochten ze het bod niet accepteren, dan zijn er nog een paar andere geïnteresseerden die het kasteel willen bekijken.

Keerzijde

Hopelijk krijgen Martien en Erica meer rust in hun nieuwe stulpje. Martien onthulde onlangs nog aan Shownieuws (zie video hieronder) dat hij en Erica ontzettend blij zijn met hun fans, maar dat het bekend zijn ook een keerzijde heeft. Zo komt Martien amper nog op het strand of in het dorp zelf. "Dat is de keerzijde van de medaille om bekend te zijn."

Martien over keerzijde van bekend zijn
1:20
Martien over keerzijde van bekend zijn

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.