Terug

Volg Shownieuws

Humberto Tan krijgt rode oortjes van deze persoonlijke en pikante vraag

Humberto Tan krijgt rode oortjes van deze persoonlijke en pikante vraag

Nieuws

28 juni 2022, 17:40

Humberto Tan heeft met het schaamrood op de kaken verteld hoe hij zijn dochter seksuele voorlichting zou geven. In een ongemakkelijk moment in zijn talkshow legt hij uit hoe je het best een man oraal kan bevredigen...

In zijn programma is een ongemakkelijk fragment te zien, waar een Vlaamse vrouw haar vader op moet bellen en vragen om advies bij het oraal plezieren van een jongen. Vervolgens vraagt Humberto aan een gast welk advies hij zijn dochter zou geven, maar dan wordt de vraag ineens omgedraaid. Als Krista Arriëns van de Sekszusjes vraagt of Humberto serieus advies zou geven, zegt hij: “Als ze het echt willen weten wel, ja.”

Maar wat zou hij zeggen dan? Ongemakkelijk vertelt Humberto: "Ik zou zeggen: ‘Koop een Cornetto en doe het met liefde. Zachtjes. Niet te veel. Je doet ook niet het hele ijsje in je mond. Dat is niet lekker. Dat is te veel.'"

Als een andere gast zegt dat ook het advies om niet te bijten niet mag ontbreken, zegt Humberto lachend: "Oké, we gaan door man!”

Op Twitter zijn er enkele berichten over te vinden:

Humberto Tan opende afgelopen weekend de expositie ICONS van fotograaf William Rutten en dat vond hij een hele eer. Meer hierover is in de video hieronder te zien:

Reacties tentoonstelling ICONS
1:12
Reacties tentoonstelling ICONS

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.