Terug

Volg Shownieuws

Humberto Tan noemt uitspraken Albert Verlinde 'kolder'

Nieuws

17 jan 2022, 14:56

Humberto Tan noemt de uitspraken die Albert Verlinde over hem deed "kolder". In de uitzending van Shownieuws vertelt de entertainmentdeskundige hoe Humberto na zijn eigen uitzendingen vrouwen zou hebben benaderd.

Albert vertelt in Shownieuws het volgende: “Binnen RTL, we hebben de affaire Dionne Stax meegemaakt, ook wel bekend dat Humberto de neiging had om vrouwen die leuk waren om daar contact mee te zoeken na de uitzending. En waarom vertel ik dat nou. Niet om Humberto te naaien, maar omdat ik weet dat er mensen bij het programma zijn weggegaan die zeiden dat het wel lijkt dat ze meer een datingshow produceren dan een talkshow.” Het hele fragment zie je in de video bovenaan de pagina.

De entertainmentdeskundige roept RTL op een breder onderzoek te starten naar de "cultuur" die er in die tijd was bij RTL. Hij roept ook op dat Talpa, ITV en RTL onderzoek moeten doen naar wat er is gebeurd bij The Voice.

Reactie Humberto

"Albert Verlinde beschuldigt mij van ongepaste appjes naar 'iedere vrouw die ik leuk zou vinden' in de periode bij Rtl Latenight. Wat een kolder! Pure smaad", schrijft Tan op Twitter. "Ik bedankte na afloop van de uitzending alle gasten via app: mannen en vrouwen. Verder niets te maken met The Voice."

The Voice

Zaterdag werd duidelijk dat The Voice of Holland voorlopig niet wordt uitgezonden vanwege berichten rondom mogelijk seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik. RTL en producent ITV hebben een onafhankelijk onderzoek ingesteld naar de aantijgingen.

Bandleider Jeroen Rietbergen erkende vervolgens dat hij relaties van "seksuele aard" heeft gehad met vrouwen die betrokken waren bij het programma. Tegen The Voice-coach Ali B is aangifte gedaan, naar verluidt door een oud-kandidaat van het programma. Zijn collega-coach Anouk kondigde zondag op Instagram aan te vertrekken bij het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.