Terug

Volg Shownieuws

Huwelijk Miley Cyrus en Liam Hemsworth binnen een jaar geklapt

Nieuws

11 aug 2019, 07:40

Miley Cyrus en Liam Hemsworth gaan scheiden. De 26-jarige popster en de 29-jarige acteur zijn elkaar al weer zat na nog niet eens een jaar getrouwd te zijn geweest.

"Liam en Miley hebben nu besloten om uit elkaar te gaan," vertelt Mileys management aan People. "Almaar ontwikkelend, veranderend als partners en als individuen, hebben ze besloten dat het het beste is om op zichzelf en hun carrières te focussen. Ze blijven toegewijde ouders voor de huisdieren die ze samen hebben, maar slaan liefdevol hun eigen pad in."

Zaterdag begonnen de geruchten dat het niet helemaal lekker zat tussen de twee. Miley werd namelijk zoenend met een andere vrouw betrapt door ET. De zangeres is momenteel op vakantie in Italië met Kaitlynn Carter, de ex van The Hills-ster Brody Jenner. De dames werden erg intiem aan de rand van een zwembad. Het was dan ook geen verrassing dat Miley die dag foto's op Instagram postte van zichzelf zonder trouwring.

Cyrus en Hemsworth ontmoetten elkaar in 2009 op de set van de film The Last Song, waarna ze zich verloofden in 2012. Een jaar later besloten ze uit elkaar te gaan, tot ze het in 2015 opnieuw gingen proberen. Eerder dit jaar zei Cyrus over haar huwelijk dat ze 'niet in het stereotype van een getrouwde vrouw past'. "Ik denk dat veel mensen zich verbazen over het feit dat ik getrouwd ben. Maar mijn relatie is uniek," vertelde Cyrus in augustus van dit jaar nog aan het tijdschrift Elle.

https://twitter.com/ChicksInTheOff/status/1160360375164047361

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.