Terug

Volg Shownieuws

Huwelijk Thierry Baudet en Davide afgeblazen

Huwelijk Thierry Baudet en Davide afgeblazen

Nieuws

1 juni 2020, 16:15

Slecht nieuws voor de 37-jarige politicus Thierry Baudet. Zijn huwelijk met Davide Heijmans (24) is voorlopig afgeblazen. Dat meldt RTL Boulevard.

De politicus was met Dries Roelvink in Volendam om te vieren dat de horeca maandag weer open mocht. Dries is nogal recht voor z'n raap en stelde hem de vraag: "Wij hebben hier in de wandelgangen gehoord dat u uw huwelijk met Davine heeft uitgesteld vanwege corona. Is dat waar?" De politicus zou daarop als antwoord hebben gezegd dat hij daar eigenlijk niks over mag zeggen. "Maar ik zal het ook niet ontkennen", en dat zegt natuurlijk genoeg.

Gelukkig is de liefde tussen de twee er nog wel, zo is te zien op de Instagram-pagina van Baudet. Hij post regelmatig een charmante foto van zijn liefje.

https://www.instagram.com/p/B-1-rMrDdrr/

Thierry is niet de enige die een streep door zijn huwelijk moet zetten. Ook Sylvie Meis moest eraan geloven. Vanwege de coronacrisis heeft Sylvie Meis haar sprookjeshuwelijk met Niclas Castello uitgesteld. Een flinke domper natuurlijk, maar ze laat in de onderstaande video zien dat ze er ook wel weer de humor van inziet.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.