Terug

Volg Shownieuws

Huwelijkscrisis bij Frans Duijts tijdens thuisquarantaine

Huwelijkscrisis bij Frans Duijts tijdens thuisquarantaine

Nieuws

20 jan 2021, 22:52

Frans Duijts en zijn vrouw Marloes hebben wekenlang vreselijke ruzie gemaakt tijdens hun thuisquarantaine. Het had volgens de volkszanger maar weinig gescheeld of het had het einde betekend van hun huwelijk...

Dit zegt Frans in de nieuwe Story. "Marloes en ik hebben het vorig jaar heel moeilijk gehad in onze relatie. De borden vlogen echt door de kamer."

"Ik was hele dagen thuis en dat was wennen voor mijn vrouw en onze drie dochters. De ruzies waren heel pittig. En ik kon geen kant op. Ik was als een wild dier, gevangen in een kooi." Een moeilijke situatie voor de man die in zijn bekendste hit altijd zingt: 'Ik zit hier in een kooi en jij bent vrij'...

Thuisquarantaine

Na een wintersportvakantie in Oostenrijk moesten Frans, Marloes en hun kinderen twee weken in thuisquarantaine. "Tot die tijd was mijn huis alleen een plek waar ik at en sliep. Marloes hield alles draaiende en ik kwam aanvliegen en ging weer weg. Dat was een modus waar iedereen zich fijn bij voelde. Maar toen ik elke dag thuis was, ging het goed fout. Marloes en ik kregen overal ruzie om. En onze kinderen vonden dat ik me te veel met het gebruik van hun telefoons en iPads bemoeide."

"Ook had ik met Marloes veel onenigheid over huishoudelijke klussen", vervolgt Frans. "Normaal gesproken doet zij alles. Maar nu ik ook veertien dagen thuiszat, vond ze dat ik best kon meehelpen. De vaatwasser in- en uitruimen bijvoorbeeld. Maar als ik ergens een hekel aan heb, is het wel aan de vaatwasser. Vooral die geur die eruit komt..."

Frans is erg blij dat ze in zo'n groot huis wonen, anders had het volgens hem heel fout kunnen aflopen. Hierdoor konden hij en zijn vrouw zich af en toe terugtrekken als het nodig was. "Ik denk dat als wij in een rijtjeshuis hadden gewoond, ons huwelijk dat niet had overleefd. Het was nu al kantje boord. Als we nog een keer in quarantaine moeten, dan ga ik uit voorzorg naar een hotel. Ik denk dat dat voor ons huwelijk veel beter is."

Hij wil Marloes nooit kwijtraken. "Ik ben dan ook heel gelukkig dat we deze maand 17 jaar getrouwd zijn." Het hele interview met nog veel meer uitspraken over de ruzies en zijn huwelijk is te lezen in de Story.

Frans de sloper

Nu de zanger vanwege de coronacrisis niet meer optreedt is hij druk met het sloopbedrijf van zijn familie. En aan hem de eer om het oude zwembad in Tiel met de grond gelijk te maken en dat zie je in de video hierboven. En Frans heeft ook nog goed nieuws voor zijn fans, hij is ook bezig met nieuwe muziek. Hij vertelt erover in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.