Terug

Volg Shownieuws

Igone de Jongh moet 'verschrikkelijk' nieuws delen

Nieuws

8 feb 2024, 13:40

Igone de Jongh, die onlangs nog openhartig was bij Shownieuws (zie video), moest woensdagavond haar fans teleurstellen. Door een knieblessure kon haar voorstelling helaas niet doorgaan in Rotterdam.

In haar Instagram verhaal laat Igone nu weten het echt verschrikkelijk te vinden dat haar voorstelling niet door kon gaan.

Dit artikel gaat verder onder dit bericht.

Zo begint de danseres: "Even een berichtje voor de mensen die gister naar mijn voorstelling zouden komen" en gaat ze verder: "Door een knieblessure moest ik helaas de voorstelling afzeggen. Wat ik echt verschrikkelijk vond."

Nieuwe datum

Volgens Igone komen ze zo snel als mogelijk met een nieuwe datum. "Ik hoop dat ik over een paar dagen weer het toneel op kan", aldus Igone.

Moeilijke tijd

Sinds Igone de Jongh een nieuwe start heeft gemaakt, laat ze steeds meer van zich horen. Eerder verscheen ze na lange tijd ook weer voor de camera van Shownieuws, na afloop van de première van haar dansvoorstelling Beauty Persists (zie video bovenaan).

De balletdanseres vertelde onlangs in De Telegraaf-weekendbijlage Vrij dat ze zich een paar maanden na het beëindigen van haar relatie met Thijs Römer weer wat beter voelt. "Ik vind het heel lief dat mensen zich realiseren dat ik een heel zware tijd heb. Maar momenteel zeg ik liever 'heb gehad'. Het is nog moeilijk, maar al vele malen minder dan een paar maanden geleden."

Shownieuws-deskundigen over openhartige Igone de Jongh
7:23
Shownieuws-deskundigen over openhartige Igone de Jongh

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.