Terug

Volg Shownieuws

Ik Geloof In Mij-ster Gio wil vader nooit meer zien

Ik Geloof In Mij-ster Gio wil vader nooit meer zien

Nieuws

2 dec 2020, 12:23

Gio Swikker van het programma Ik Geloof In Mij is op dit moment razend populair, maar achter alle blijdschap schuilt ook verdriet. Zo ziet de 17-jarige volkszanger zijn vader niet meer en die hoeft hij ook nooit meer te zien, vertelt hij in een interview met weekblad Weekend.

De Haagse Gio, die eigenlijk Giovanni heet, werd geboren toen zijn moeder nog maar 22 jaar oud was. Hij groeit op in het huis van zijn oma Brigitte, omdat zijn moeder nog te jong is om voor hem te zorgen. "Toen ik een jaar of negen was ging mijn moeder het huis uit, omdat ze weer zwanger was", aldus Gio die toen bij zijn oma bleef wonen.

Vaderfiguur

Verder vertelt de Ik Laat Je Gaan-zanger dat zijn vader er nooit voor hem is geweest en hem ook nooit meer hoeft te zien. "Mijn vader vertrok toen ik nog maar een baby was. Ik heb hem later nog maar een keer gezien, toen ik zeven was." Maar een vaderfiguur heeft Gio nooit gemist: zanger Antonio Holksen en zijn vriend vervullen die rol voor hem.

Goed contact

Ondanks het feit dat Gio nog steeds bij zijn oma's woont - oma's, want oma Brigitte heeft inmiddels een vriendin - heeft hij wel nog steeds goed contact met zijn moeder. "Ik zie haar elke dag. Ze woont vijf minuten verderop."

Door zijn deelname aan Ik Geloof In Mij is Gio inmiddels een echte superster in eigen land geworden. Binnenkort staat hij zelfs samen met de andere kandidaten van het veelbesproken programma in de Ziggo Dome voor een exclusief optreden! De eerste show op 12 december is al uitverkocht, maar de kaartverkoop voor een tweede show is nu in volle gang. René le Blanc kan overigens niet wachten tot het concert, zoals in de video hierboven is te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.