Terug

Volg Shownieuws

Ik Geloof In Mij-zangers reageren op afwezigheid René Le Blanc

Nieuws

13 aug 2021, 22:38

Met een nieuw seizoen en een nieuwe single zou je denken dat het de heren van Ik Geloof In Mij voor de wind gaat. Toch is er op hun nieuwste single Un Dos Très Cerveza een grote afwezige: René le Blanc. En dat vinden de heren jammer.

Zeven van de acht artiesten van het programma Ik geloof in mij kwamen in april ook al met een grote samenwerking. Toen sloegen de heren de handen ineen om een feestnummer op te nemen: Zing, feest en dans. De enige ontbrekende naam op de plaat was toen ook al René Le Blanc. Het management van René laat aan Shownieuws dat deze single Nederlandstalig was en René louter Engelstalige nummers zingt. Het is een feestnummer dus niet het genre wat René ligt. Daarnaast is zijn agenda behoorlijk vol waardoor hij geen tijd zou hebben om met hen op te treden. Hij gunt het hen zeker en hoopt dat het een hit wordt. Het management geeft ook aan dat René vandaag niet bij het interview was om die reden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.