Terug

Volg Shownieuws

Ik Vertrek-kijkers gaan los: '25k voor een ruïne!?'

Nieuws

11 nov 2021, 21:31

In de afgelopen aflevering van Ik Vertrek gaan Patrick en Henny hun Franse droom achterna. De twee beginnen een chambres d'hôtes, maar dat plan lijkt - letterlijk - in het water te vallen...

Het stel laat hun vertrouwde Vlaardingen achter om in het Franse Benayes stroopwafels te verkopen én een guesthouse te runnen. De twee kopen een vervallen pand, maar daar moet nog veel aan gebeuren. Heel veel. Het pand lekt aan alle kanten en ze krijgen bezoek van ontzettend veel ongedierte. Daardoor is hun budget van 25 duizend euro ineens heel weinig.

De kijkers van Ik Vertrek zijn is shock. "Een bouwbudget van 25k voor een ruïne. Dat word lachen", schrijft iemand op Twitter en een andere kijker grapt: "Bed & Breakfast. Dat ‘break fast’ deel is in ieder geval gelukt."

Richard en Aadje

Een ander legendarisch Ik Vertrek-duo zijn Richard en Aadje. De twee vertrokken naar Spanje en daar lijken de zaken wel goed te gaan. Je ziet het in de video bovenaan deze pagina.

(bron foto: AVROTROS)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.