Terug

Volg Shownieuws

Ik Vertrek-koppel kwam terug, scheidde, trouwde opnieuw, gaat weer

Nieuws

14 mei 2019, 12:03

“Erica kwam op een dag thuis van haar werk en zei tegen mij: ‘Goh Mart, wat zou het eigenlijk leuk zijn om nog een keer naar Frankrijk te emigreren en het nog een keer te doen, want ik sta nu zo anders in het leven.’", vertelt Martien Meiland in Veronica Magazine. Zo gezegd, echt niet meteen zo gedaan: "Ik zei: ‘Eer, wat is dit voor poppenkast? Jij wilde toen zo snel mogelijk terug, want je had heimwee!'"

Erica weet het zeker. Ze wilde haar moeder niet alleen laten, maar doet dat toch: "Zij wordt deze maand negentig, ze kan nog wel tien jaar leven. En dan ben ik 65 en dan ga ik zeker niet meer emigreren. Ik wilde het gewoon nog een keer proberen en dat is voor mijn moeder niet leuk. Maar ik volg mijn hart.”

De heimwee zal ook wel meevallen, hoopt Erica: "Het is heerlijk hier, we zitten in een andere streek. De vorige omgeving was arm en ik kon daar toch niet aarden. Daar heb ik hier nog totaal geen last van.” Het koppel "ging nu niet over een nacht ijs". Veertien kasteeltjes bekeken ze. Tot het raak was, voor hun belangrijkste eisen.

Seks hebben Martien en Erica niet meer: "Nee. Nee", zegt Erica: "We hebben allebei een eigen slaapkamer en ’s avonds zeggen we: nou, welterusten! Zo gaat dat hier.” Zelfs geen kus dus. Martien: "“Nee joh! Welnee. We hebben vroeger al zó veel gekust!”

Erica en Martien gingen uit elkaar, scheidden, Martien kwam uit de kast en toch trouwden ze weer "omdat ze toch niet zonder elkaar kunnen". Martien zegt: "En ik heb totaal geen behoefte aan een ander, of aan een nieuwe relatie.” En Erica ook niet. Martien legt nog uit: "“Allemaal gedoe. Moet je elkaar weer helemaal leren kennen. En dan moet diegene ook nog eens passen binnen het gezin, want wij zijn heel hecht met elkaar. En het is ook veel fijner om getrouwd te zijn als je gaat emigreren, juridisch gezien. Als er met een van ons iets gebeurt, heb je anders zo veel rompslomp. Wij zijn gewoon getrouwd zoals gewone mensen in Nederland ook met elkaar trouwen vanwege allerlei dingen.”

Martien en Erica krijgen een nieuwe realityserie, op SBS6 en we spraken het gezin eerder daarover. Je ziet het interview hierboven.

Je ziet Chateau Meiland vanaf maandag 20 mei op SBS6.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.