Terug

Volg Shownieuws

Ilse Warringa toont bos okselhaar

Nieuws

16 sep 2021, 17:59

Ilse Warringa laat op Instagram met volle trots haar okselhaar zien. De actrice heeft het de afgelopen tijd wat minder nauw genomen met het scheren van de holtes onder haar arm.

Ze schrijft op social media: "Ik heb er lang voor gespaard en dit is het resultaat. Binnenkort kan ik er eindelijk truffels op laten groeien."

Luizenmoeder

Het bioscoopvervolg op de tv-serie De Luizenmoeder heeft begin september meer dan 400.000 bezoekers getrokken en daarom reikte het Nederlands Film Festival de platina status uit aan de speelfilm.

Het is niet de eerste Nederlandse productie na de coronalockdowns die deze mijlpaal behaalt. Eerder lukte dat ook het oorlogsepos De Slag om de Schelde al.

De Luizenmoeder-film vertelt wat er op basisschool De Klimop gebeurt na de tv-serie. Na het vertrek van directeur Anton (Diederik Ebbinge) probeert Juf Ank (Ilse Warringa) de boel weer op orde te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. De film kreeg matige recensies.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.