Terug

Volg Shownieuws

Imanuelle Grives in gevangenis wegens drugshandel op Tomorrowland

Nieuws

22 juli 2019, 16:47

Heftig nieuws over Imanuelle Grives. De actrice, bekend van onder andere Flikken Maastricht, Flikken Rotterdam, Celblok H en Wie is de Mol?, zit in de gevangenis nadat ze afgelopen weekend werd opgepakt op Tomorrowland. Dat meldt Gazet van Antwerpen.

Ze had verschillende soorten designerdrugs bij zich, die ze probeerde te verhandelen op het festival. Dat bevestigt Imanuelle’s advocaat, Koen Vaneecke, aan Shownieuws. De actrice zegt dat het drugsbezit te maken had met de voorbereidingen op een nieuwe rol. Het zou dus gaan om een fout gelopen experiment.

De Vlaamse media zegt dat ze cocaïne en zeker honderd xtc-tabletten bij zich had. Daarna vond er een huiszoeking plaats in haar AirBnB-woning, en ook daar werden nog drugs aangetroffen.

De onderzoeksrechter heeft besloten dat de actrice tot minimaal vrijdag vastzit. Imanuelle's Nederlandse woordvoerder laat weten geen commentaar op de zaak te geven.

Volgens advocaat Koen Vaneecke riskeert ze vijf jaar cel.

https://www.instagram.com/p/B0EEy4ToYCa/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.