Terug

Volg Shownieuws

Imanuelle Grives niet in hoger beroep

Nieuws

29 juli 2019, 16:30

Actrice Imanuelle Grives legt zich neer bij het besluit van de Raadkamer om haar voorarrest te verlengen, ze gaat dus niet in hoger beroep. Dit hebben haar advocaat en management laten weten. Grives blijft nog zeker 4 weken vastzitten in de gevangenis in Antwerpen in afwachting van haar proces.

Haar management zegt in een verklaring: "Imanuelle Grives heeft vandaag besloten geen beroep aan te tekenen tegen de beslissing van de Raadkamer van afgelopen vrijdag om haar voorlopige hechtenis niet op te heffen. Ofschoon zij graag naar huis in Nederland wil om zich voor te bereiden op de rechtszaak heeft Imanuelle vertrouwen in het verdere verloop van het onderzoek."

Imanuelle werd vorige week zondag aangehouden met meer dan honderd xtc-, amfetamine- en MDMA-pillen, 20 gram cocaïne en bijna 10 gram ketamine op zak. Ook op haar logeeradres werden drugs gevonden. Ze heeft verklaard dat ze drugs verkocht als voorbereiding op een nieuwe rol.

Haar management zei afgelopen vrijdag dat de uitspraak een grote teleurstelling voor Imanuelle en haar familie is. “Dit betekent dat zij vooralsnog niet naar huis mag om zich in Nederland voor te bereiden op de rechtszaak.” In de verklaring van het management staat verder dat Imanuelle “begrijpt dat veel mensen zich zorgen maken over hoe het met haar gaat en dat er veel vragen zijn over haar situatie. Ze beseft dat ze professionele hulp moet zoeken om te kijken hoe het kan dat ze in deze situatie is beland.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.