Terug

Volg Shownieuws

Imanuelle Grives openhartig: 'Ik was een tikkende tijdbom'

Imanuelle Grives openhartig: 'Ik was een tikkende tijdbom'

Nieuws

2 dec 2020, 23:06

In haar boek Imanuelle: Mijn vechtershart vertelt Imanuelle Grives openhartig over de periode voordat ze werd opgepakt voor drugshandel en haar tijd in de cel. "Ik was een tikkende tijdbom", zegt de actrice in een uitgebreid interview tegen Shownieuws.

Vorig jaar werd Imanuelle in Antwerpen veroordeeld tot twee jaar celstraf, waarvan een jaar voorwaardelijk, omdat ze drugs had gedeald op festival Tomorrowland. In de cel werd ze met zichzelf geconfronteerd, maar kwam ze ook tot rust.

In het uitgebreide gesprek dat hierboven in de video is te zien, vertelt Imanuelle onder meer over de moeizame band met haar vader en waarom ze steeds meer drugs ging gebruiken. Maar volgens de actrice zijn de drugs nu verleden tijd en heeft ze een heel andere levensstijl. Met het boek hoopt ze dan ook andere mensen te kunnen helpen.

En Imanuelle zit vol met nieuwe plannen. Zodra de coronacrisis voorbij is, gaat ze in een Amerikaanse film spelen. Maar meer kan ze daar nu niet over zeggen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.