Terug

Volg Shownieuws

Imanuelle Grives was bang in de gevangenis

Imanuelle Grives was bang in de gevangenis

Nieuws

30 nov 2020, 13:27

In een openhartige post deelt Imanuelle Grives dat ze bang was in de Belgische gevangenis. Imanuelle werd in Antwerpen tot twee jaar celstraf veroordeeld, waarvan een jaar voorwaardelijk, omdat ze drugs had gedeald op festival Tomorrowland.

Ter promotie van haar biografie Imanuelle, mijn vechtershart deelt Imanuelle maandag passages uit het boek. "Mensen vragen me wel eens of ik ook bang was in de gevangenis", begint ze haar post. "Viel mee. De Belgen zijn over het algemeen veel rustiger dan wij. Maar soms... Ja, soms wel."

Ze vervolgt: "In het Paleis van Justitie, waar ik hoorde of mijn gevangenschap zou worden verlengd, moest ik een keer in een ruimte wachten met die vrouw waarvan door andere gevangenen werd gezegd dat ze haar hele familie had uitgemoord. Ken je die dame uit die horrorfilm, The Ring? Ik zweer het je: deze vrouw was precies zo! D'r haar hing voor haar gezicht, ze droeg een lange trui die ook haar handen bijna bedekte en ze keek naar niks. Gewoon een lege blik. Niks. Maar ze praatte wel in zichzelf. Ik wist niet wat die stemmen tegen haar zeggen, hé? Misschien dacht ze wel opeens dat ze mij te grazen moest nemen. En opeens stond ze op. Ze ging in de hoek van de ruimte staan en begon te fluisteren..."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.