Terug

Volg Shownieuws

Imanuelle óók geen ambassadeur meer van Tuberculosefonds

Nieuws

8 aug 2019, 17:26

Actrice Imanuelle Grives heeft de ene na de andere tegenslag te verwerken. Vorige week maakte Shownieuws bekend dat ze geen ambassadrice meer is van het Jeugdfonds Sport & Cultuur, maar nu ook niet meer van het KNCV Tuberculosefonds. Dat laat een woordvoerder van het fonds weten aan Shownieuws.

Begin augustus wilde de organisatie nog niets zeggen over de samenwerking met Imanuelle, maar nu lijken ze een knoop te hebben doorgehakt. Alle werkzaamheden van de actrice voor het fonds zijn inmiddels ook van de website verwijderd.

Het management wil geen reactie geven op het nieuws.

Drugshandel

Imanuelle zit al weken vast in een Antwerpse gevangenis op verdenking van drugshandel. Op Tomorrowland werd Grives aangehouden met meer dan honderd xtc-, amfetamine- en MDMA-pillen, 20 gram cocaïne en bijna 10 gram ketamine op zak. Ook op haar logeeradres werden drugs gevonden. Ze heeft verklaard dat ze drugs verkocht als voorbereiding op een nieuwe rol.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.