Terug

Volg Shownieuws

Imca Marina in Valentijnsspecial First Dates

Nieuws

11 feb 2022, 07:48

Imca Marina, Adelheid Roosen, Farja (Fawry not Sawry), influencer Shirley Cramer en game-influencer Santino doen mee aan De First Dates Valentijn Special. De speciale uitzending is op 14 februari, Valentijnsdag, te zien op NPO 3.

De 80-jarige zangeres Imca Marina gaat op date met Harry. De 63-jarige theatermaakster Adelheid Roosen gaat een hapje eten met Frans. Shirley Cramer, bekend van de programma's Temptation Island en Ex on the Beach is gematcht met de lieve 'badboy' Danny. Farja, bekend van het zogenoemde juicekanaal Fawry not Sorry, zit aan tafel met Jordie en game-influencer Santino spreekt af met Kiki.

Frits Huffnagel gaf Imca advies voor deelname First Dates
0:28
Frits Huffnagel gaf Imca advies voor deelname First Dates

In het programma gaan mensen op zoek naar de ware liefde. Iedere Valentijnsdag staat de datingshow in het teken van bekende Nederlanders. Zo deden Johan Vlemmix, Giel Beelen, Frits Huffnagel, Dennis Schouten en Pearl Jozefzoon al eens mee aan het programma.

Cupido heeft raak geschoten voor Giel Beelen in First Dates
1:07
Cupido heeft raak geschoten voor Giel Beelen in First Dates

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.