Terug

Volg Shownieuws

Ingrijpende verandering in leven Erik de Vogel en Caroline de Bruijn

Nieuws

16 juli 2024, 20:34

Er speelt zich een enorme verandering af in het leven van Erik de Vogel en Caroline de Bruijn.

Het stel, dat nu zomervakantie heeft door de zomerstop van Goede Tijden Slechte Tijden (zie video), heeft opeens weer tijd om te daten, dat vertellen ze tegen weekblad Story. Dochter Solane is namelijk op zichzelf gaan wonen. "Tijdens de hele covid-periode is ze net als veel andere jongeren nog wel thuis gebleven, maar nu is ze echt het huis uit", vertelt Caroline.

"Het is niet zo dat ze in Amerika is gaan studeren. Ze woont in Amsterdam en ze is nog geregeld bij ons. Ik hoef je niet uit te leggen dat als er echt even hard gestudeerd moet worden, het thuis een stuk rustiger is."

Voor Erik en Caroline is dit een nieuwe fase. "Maar je krijgt aan de andere kant ook weer je eigen, oude leven terug. Dus de periode waarin we elkaar net kenden, zonder kind. Dat komt nu weer een beetje terug, dus dat is wel heel leuk. We kunnen nu weer met elkaar daten!"

Hieronder zie je welke andere GTST-sterren ook in het echt een setje zijn.

Deze GTST-sterren zijn in het echt een setje
0:09
Deze GTST-sterren zijn in het echt een setje

Bron headerfoto / Peter Smulders

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.