Terug

Volg Shownieuws

Irene Moors en man vieren bijzonder jubileum

Nieuws

26 aug 2021, 13:42

Irene Moors is donderdag 20 jaar getrouwd met Barry Kroon en deelt dat met haar volgers op Instagram.

Op het kiekje poseert Irene op het hagelwitte strand met haar manlief en schrijft ze: "Hij vindt mij nog steeds leuk. Ik hem ook trouwens". En ook de temperatuur van het porseleinen huwelijk staat de dolgelukkige Irene nog vers in het geheugen. "Op 26 augustus 2001 was het in Nederland net zo warm als hier op Curaçao nu."

Wie naar de reacties kijkt ziet dat ook bekend Nederland het stel feliciteert. Zo schrijft William Rutten "Gefeliciteerd!!!!" en ook collega Marijke Helwegen laat online van zich horen: "Wat een heerlijke oprechte foto van een 'ECHT' koppel ! Gefeliciteerd Irene".

Eerder deze maand deelde Irene nog meer goed nieuws, want in het najaar ligt het boek Typisch Carlo & Irene over hun dertigjarige televisiesamenwerking in de winkel. In de video hierboven vertellen Carlo & Irene hoe het is om BN'ers te persifleren in De TV Kantine.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.